یکشنبه 19 مرداد 1404

اقدامات جدی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی برای مقابله با تنش آبی

  • 1404/05/16 - 13:43
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZJjg

اقدامات جدی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی برای مقابله با تنش آبی

در پی تشدید تنش‌های آبی در استان آذربایجان شرقی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی این استان از اجرای برنامه‌های مدون و بازدیدهای میدانی فشرده از واحدهای تولیدی، به‌ویژه آن دسته که پتانسیل آلایندگی بالایی دارند، خبر داد.

در پی تشدید تنش‌های آبی در استان آذربایجان شرقی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی این استان از اجرای برنامه‌های مدون و بازدیدهای میدانی فشرده از واحدهای تولیدی، به‌ویژه آن دسته که پتانسیل آلایندگی بالایی دارند، خبر داد. سهراب فیض‌زاده، در حاشیه بازدید از شهرک‌ صنعتی شهیدسلیمی ، بر رویکرد جدی این شرکت در مدیریت منابع آبی تأکید کرد.
 فیض‌زاده با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از شرکت‌های "تدبیر نوین سازان" و "اسید چربان شیمی و آذران تقطیر سهند"، که به ترتیب در زمینه تولید لوله‌های فاضلاب، مخازن پلی‌اتیلن و گلیسیرین و اسید چرب فعالیت دارند، اظهار داشت: «طبق مقررات و الزامات قانونی شهرک‌های صنعتی، واحدهای تولیدی که از استانداردهای زیست‌محیطی فراتر رفته و آلایندگی آن‌ها بیش از حد مجاز باشد، موظف به نصب و راه‌اندازی سیستم‌های پیش‌تصفیه فاضلاب هستند.»
وی افزود: «هدف اصلی ما از این اقدامات، ارتقاء ظرفیت تصفیه‌خانه‌های مرکزی شهرک‌ها از طریق به‌کارگیری سیستم‌های پیشرفته تصفیه است تا بتوانیم پساب‌های صنعتی را پس از تصفیه، در مصارف فضای سبز و حتی در چرخه‌های تولیدی مجدداً مورد استفاده قرار دهیم.»
 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان از وجود یک تصفیه‌خانه پیشرفته در شهرک صنعتی شهید سلیمی خبر داد و بیان داشت که در حال حاضر، مطالعات اولیه برای ایجاد تأسیسات مشابه در شهرک‌های صنعتی بعثت و آیت‌الله آل هاشم در دست اقدام است.
 فیض‌زاده با ابراز امیدواری نسبت به بهره‌برداری مؤثر از زیرساخت‌های موجود، گفت: «با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی به شبکه فاضلاب متصل هستند، انتظار می‌رود بتوانیم از این ظرفیت موجود به بهترین نحو در راستای مدیریت مصرف آب بهره‌مند شویم.»
 وی در پایان، به یکی از مصوبات مهم در جهت کاهش مصرف آب اشاره کرد و افزود: «در راستای مدیریت تنش آبی در شهرک‌های صنعتی، و پس از هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، الزام واحدهای تولیدی به رعایت ۱۰ درصد فضای سبز حذف گردید. این اقدام، که در پی بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، انتظار می‌رود تأثیر بسزایی در کاهش کلی مصرف آب در بخش صنعت استان داشته باشد.»

  • گروه خبری : گروه اسلایدر سمت چپ,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 33900
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب