بررسی راهکارهای مدیریت تنش آبی در شهرستان بناب
25 مرداد ماه سال جاری، جلسهای با هدف بررسی و یافتن راهکارهای موجود برای مدیریت تنش آبی در شهرستان بناب، در محل اتاق جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد. این نشست با دعوت فرماندار و نماینده محترم بناب و با حضور جمعی از مسئولین ارشد استان آذربایجان شرقی، به ریاست جناب آقای ظفرمحمدی، معاون عمرانی استانداری، و همراهی مدیران کل مربوطه از جمله دکتر غفاری، مدیرعامل آب منطقهای، و مهندس سهراب فیضزاده، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، از ساعت ۱۱ صبح آغاز شد و راهکارهای برون رفت از بحران آب در شهرستان بناب مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، حجتالاسلام باقری بنابی، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، به بیان مشکلات و دغدغههای ناشی از کمآبی در مناطق روستایی و شهری، بهویژه بخش صنایع پرداخت و خواستار حل فوری این معضل در شهرستان شد.
در ادامه، مهندس غفارزاده، مدیرعامل شرکت آب منطقهای، با اشاره به کاهش بیسابقه بارشها در استان، مشکل کمآبی را جدی عنوان کرد و بر لزوم همکاری مدیران و مردم تأکید نمود. وی افزود که شهرستان بناب بیشترین وابستگی را به آب زرینهرود در میان شهرهای مسیر انتقال دارد و در حال حاضر، سهمیه آب زرینهرود برای صنایع شهرستان بهطور کامل قطع شده است. در همین راستا، اعلام گردید که برای تأمین آب صنایع، مجوز حفر چاه و استفاده از آبهای زیرزمینی صادر خواهد شد.
سپس، مهندس فیضزاده، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، با تشریح وضعیت واحدهای فعال در شهرک صنعتی بناب و دو ناحیه صنعتی خوشهمهر و سهندشورگل، بر اهمیت تأمین آب صنایع و ایجاد راه دسترسی به ناحیه صنعتی سهندشورگل تأکید کرد. ایشان همچنین بر لزوم ایجاد پیشتصفیهخانه در واحدهای دارای آلودگی جهت استفاده مجدد و بازچرخانی پساب صنعتی تأکید نمود. وی از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی ایستگاه تصفیهخانه شهرک صنعتی بناب* خبر داد و افزود که این پروژه *در پایان سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهد رسید و کلیه واحدهای صنعتی به شبکه فاضلاب وصل خواهند شد.
در پایان این جلسه مقرر شد:مجوزهای لازم برای حفر چاه جهت واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی بناب صادر گردد.راه دسترسی به ناحیه صنعتی سهندشورگل نیز از طریق پیگیری معاونت عمرانی استانداری حل شود.
روابطعمومی شرکتشهرکهای صنعتی آذربایجان شرقی
نظر دهید